Digital Marketing Manager till Precimeter

Är du en datadriven digital marknadsförare med intresse för innehåll och B2B? Vill du jobba globalt? Då är det här jobbet för dig.

Rekrytering Göteborg Innehåll och Marknadsföring

Ansök

Om företaget

Precimeter är ett nischat, världsledande företag som utvecklar och säljer lösningar baserade på laser-och induktionsteknik. Precimeters lösningar kontrollerar och mäter nivåer och flöden av smälta metaller och har kundbasen främst inom gjuteriindustrin. Bolaget har sitt huvudkontor i Göteborg, dotterbolag i Tyskland och USA samt säljkontor i Kina. Precimeter är en del av Lagercrantz Group.

Om rollen

Rollen är relativt ny vilket innebär stora möjligheter att tillsammans med dina nya kollegor påverka utformningen av den. Som Digital Marketing Manager på Precimeter i Göteborg kommer du att bygga upp strategi tillsammans med säljavdelningen och jobba med datadrivna processer och verktyg för att driva effektiv leadsgenerering på en global nivå. Du kommer arbeta med innehåll på hemsidor, blogg, nyhetsbrev och säljpresentationer samt redigera befintligt grafiskt material i Adobe. Du kommer arbeta hands-on med att nå ut med relevanta budskap till rätt målgrupp i olika kanaler. Vi ser ett tätt samarbete mellan sälj- och marknad och tillsammans kommer ni att utveckla både strategi och struktur kring den övergripande kommunikationen och marknadsperspektivet för samtliga kanaler med syfte att öka trafik och leads globalt.

Du kommer att

  • Arbeta med innehåll och annonsering i olika kanaler såsom Google Ads, Hubspot, Linkedin etc
  • Ansvara och äga hemsidan samt SEO
  • Projektledning av ny hemsida (hubspot) och produktion av event/säljmaterial
  • Identifiera, dokumentera och systematiskt dela med dig av insikter
  • Löpande analysera och datadrivet optimera aktiviteter för att förbättra resultat och skapa tillväxt

Om dig

Vi tror att du är ambitiös, ansvarstagande och en problemlösare som gillar att jobba individuellt. Du är en doer som tar initiativ och kommer med nya idéer. Du ser möjligheterna med datadriven kommunikation och digital upplevelse. Du trivs med samarbete men kan driva saker i mål helt själv när så krävs. Du är van att på ett kreativt och nyfiket sätt utforska, identifiera och testa nya sätt för att generera tillväxt.

Du har

  • Flerårig erfarenhet av digital marknadsföring och leads-generering
  • Erfarenhet från Google Ads, Hubspot och Linkedin Ads
  • Kunskaper inom SEO
  • Du är analytisk och datadriven
  • Är flytande på svenska och engelska, både skriftligt och muntligt
  • Erfarenhet av grafisk produktion och mässmaterial

Som en del av Precimeter kommer du få vara med om en spännande utvecklingsresa där du kommer att få göra skillnad på en global plattform. Anställningen är fast anställning på kontoret i Göteborg. Tillträde efter överenskommelse, men vi ser gärna att du börjar så snart som möjligt. Urvalsprocessen sker löpande och du är varmt välkommen med din ansökan redan idag.

Det här är en rekrytering via Digitalenta. Processen innefattar intervju, psykometriska tester samt skräddarsytt arbetsprov. Om det här känns som ditt nästa steg så ansök idag.

Ansök

Sara Palmqvist

Recruiter

ikon_hire (1)

Lediga jobb

Loyalty Specialist to Samsung

Konsult Stockholm Innehåll och Marknadsföring

Do you have a passion for working on various projects, campaigns and communication to drive loyalty? Do you want to be a part of Samsung? Then the role as Loyalty Specialist is something for you!

Läs mer

Senior Digital Analyst till Adding Insight

Rekrytering Stockholm Analys och Insikt

Är du en vass digital analytiker som söker ett specialiserat sammanhang? Vill du arbeta nära och utvecklas tillsammans med seniora kollegor? Då är det här rollen för dig!

Läs mer