Head of Marketing till Populum

Är du en nyfiken, kreativ och datadriven marknadsförare med spets inom kundresor för B2B? Vill du leda ett team i din nästa roll? Då är det här här jobbet för dig!

Rekrytering Stockholm Strategi och Ledarskap

Ansök

Populum (en del av CatalystOne) är ett ledande HR-techbolag med människan i fokus. Företagets värderingar utgår från förtroende, omtanke, enkelhet och att överträffa förväntningarna. De vägleder oss i våra beslut och hur vi agerar internt och med alla vi kommer i kontakt med externt. De söker nu en analytisk, driven och kreativ Head of Marketing för att ta nästa steg ut i Europa tillsammans med CatalystOne-koncernen.

Arbetsuppgifter

Som Head of Marketing kommer du att utforma och implementera kanalöverskridande marknadsföringsstrategier som driver tillväxt och stärker varumärkeskännedomen inom vår målgrupp. Dessutom ingår ansvaret för att utveckla och äga företagets demand generation och account based marketing samt säkerställa en attraktiv och effektiv upplevelse genom hela kundresan samt leda och utveckla marknadsteamet. Rollen arbetar nära säljavdelningen och har stöd av specialister inom performance marketing och content. Du sitter i ledningsgruppen och rapporterar till VD.

Ansvarsområden

  • Leda marknadsteamet och ansvara för kampanjplanering, upplevelse, och datadrivna strategier
  • Äga och driva demand generation, account based marketing och lead management från ax till limpa
  • Ansvar för företagets webbplats (WP), kommunikation och SEO-strategi
  • Ansvar för CRM och MA (Hubspot) samt datakvalitet
  • Representera företaget som ambassadör vid event och webbinarier

Om dig

    Vi tror att du är en strategisk och resultatinriktad marknadsförare med djup inom tillväxtstrategier. Du arbetar datadrivet och anpassar budskap, målgrupp och tonalitet sömlöst över flera kanaler. Du har djup inom Hubspot och uppdaterade kunskaper inom ABM. Du är van att arbeta med flera saker parallellt och är lika trygg som utförare, beställare eller projektledare. Som person är du people-first, vilket innebär att du är en prestigelös dooer som gör omgivningen bättre och sätter laget före jaget.

    Du har

    • Stark digital generalistkompetens inom B2B-marknadsföring och demand generation
    • Erfarenhet av att använda data för att driva beslut och optimera kampanj, kommunikation och erbjudande
    • Förmågan och viljan att arbeta både strategiskt och operativt, samt erfarenhet av att hantera komplexa säljcykler.
    • Erfarenhet av att arbeta med ABM och Hubspot
    • Förmågan att bygga förtroende hos flera olika stakeholders
    • Erfarenhet av att leda datadrivna marknadsföringskampanjer och aktiviteter

    Vi erbjuder

    Populum är en varm arbetsplats där vi hjälps åt och arbetar mot gemensamma mål. Vi finns just nu i SE/NO/FI/DK, men målet är att inom kort etablera oss i Europa. Vi sitter i moderna kontorslokaler på Kungsbron i centrala Stockholm, som vi delar med CatalystOne. Där du även kan få stöd och tillgång till spetskompetens av andra inom koncernen. Dessutom ingår konkurrenskraftig lön, bonus, ITP, friskvård och inspirerande resor och workshops samt ett kontorsnätverk med tio kontor i fyra länder.

    Det här är en rekrytering via Digitalenta. Processen innefattar intervju, psykometriska tester samt skräddarsytt arbetsprov. Om det här känns som ditt nästa steg så ansök idag.

      Ansök

      Andreas Rauch

      CMO + Head of Recruitment

      ikon_hire (1)

      Lediga jobb

      Loyalty Specialist to Samsung

      Konsult Stockholm Innehåll och Marknadsföring

      Do you have a passion for working on various projects, campaigns and communication to drive loyalty? Do you want to be a part of Samsung? Then the role as Loyalty Specialist is something for you!

      Läs mer

      Head of Marketing till Populum

      Rekrytering Stockholm Strategi och Ledarskap

      Är du en nyfiken, kreativ och datadriven marknadsförare med spets inom kundresor för B2B? Vill du leda ett team i din nästa roll? Då är det här här jobbet för dig!

      Läs mer

      Senior Digital Analyst till Adding Insight

      Rekrytering Stockholm Analys och Insikt

      Är du en vass digital analytiker som söker ett specialiserat sammanhang? Vill du arbeta nära och utvecklas tillsammans med seniora kollegor? Då är det här rollen för dig!

      Läs mer